Visie

Spirit (zelfstandig naamwoord)

Geïnspireerd door de betekenis van Spirit heeft ons doen besluiten te kiezen voor onze naam van de tennisschool.

  1. levenskracht, energie
  2. levenslust, opgewektheid
  3. moed, durf, lef

Wat doet Tennisschool Spirit

Een vereniging sturen/runnen is een hele klus. Al die tornooien, vergaderingen, onderhoud pleinen en andere evenementen vraagt veel (“vrije”) tijd van de hardwerkende vrijwilligers. Zo is het verzorgen van de tennistrainingen en (jeugd)activiteiten op een vereniging een hele organisatie. Hier komt "Tennisschool Spirit" in beeld. Wij ontnemen de zorgen van dit (belangrijke) deel van de vereniging. De tennisschool verzorgt de volledige opzet wat betreft de tennistrainingen en (jeugd)activiteiten van A tot Z.

De 5 P's van Tennisschool Spirit

Professioneel:

We werken met een professioneel gekwalificeerd team van tennistrainers.

Plezier:

Er wordt vanuit vooraf bepaalde doelstellingen gewerkt. De technische, tactische & mentale vooruitgang staat altijd op de eerste plaats, maar spelvreugde is en blijft natuurlijk een belangrijk onderdeel van de tennissport (sowieso voor sport in het algemeen).

Prestatie:

Vanuit ruime ervaring met uiteenlopende niveaus worden de trainingen zo opgebouwd dat voor elk individu een uitdaging gecreëerd wordt. We gaan voor de individuele vooruitgang. Ieder heeft zijn/haar eigen prestatiedoelen en wij anticiperen hier op.

Passie:

De trainers werken/spelen vanuit hun eigen passie voor de tennissport. Dat willen we uiteraard graag overbrengen naar alle leden/deelnemers.

Planning:

De volledige organisatie/planning omtrent trainingen & (jeugd)activiteiten & alles wat daar mee samenhangt, wordt volledig door ons verzorgd. Eén duidelijkgezicht” voor alles wat betrekking heeft tot organisatie van lessen, kampen en activiteiten.