Sofie Geusens

Eigenaar en tevens verantwoordelijke van de tennisschool is Sofie Geusens.

Ze beschouwt zichzelf als een actieve, vrolijke spring-in- ’t-veld die alles wat ze doet, met veel enthousiasme doet.
In 2013 heeft ze haar diploma ‘Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie’ met onderscheiding behaald op de Xios Hogeschool in Hasselt. Nu werkt ze als leerkracht Lichamelijke Opvoeding in het basisonderwijs van Hechtel-Eksel.
Lesgeven is haar allergrootste passie! Het geeft haar enorm veel voldoening om kinderen, elk met hun eigen specifieke talenten, vaardigheden aan te brengen en hen te zien evolueren in hun kunnen.  

Van kleins af aan is ze zelf ook met verschillende sporten bezig. Voetbal, badminton en vooral het tennisspel is haar enorm blijven boeien. Momenteel speelt ze nog steeds in competitieverband, zowel in het enkel- als in het dubbelspel. In de schoolvakanties schuimt ze de tornooien af om er een balletje te gaan slaan. Eenmaal op de baan, dan gaat ze er helemaal voor! Het dubbelspel (en netspel) is haar grootste troef. In het verleden is ze trouwens vier keer Limburgs - en twee keer Belgisch kampioen geworden. Dit blijven voor haar mooie herinneringen.

Ook begon ze al snel tenniscursussen te volgen. Ze had al vroeg de motivatie te pakken om anderen (beter) te leren tennissen. Ze behaalde o.a. haar Instructeur B-diploma om zowel de jeugd als volwassenen doelgericht les te kunnen geven. Zowel bij de recreatieve - als bij de competitieve doelgroepen wilt ze het technische, het tactische én het mentale aspect aanpakken. Ook haar eigen ervaringen kan ze hierin gebruiken. Met veel plezier wilt zij de sportieve uitdaging aangaan ‘om het beste uit jezelf te halen’!