Jean-Paul Le Couvreur

Eigenaar en tevens verantwoordelijke van de tennisschool is Jean-Paul Le Couvreur. Hij tennist sinds ongeveer zijn 6de jaar. Speelde tornooien, competities etc. Zijn opleiding heeft hij op het C.I.O.S. (Centraal Instituut voor Opleidingen voor Sportleiders)(te Overveen NL) gevolgd. Zijn specialiteit is uiteraard tennis en daarbij heeft hij andere kwalificaties behaald zoals wintersport, fitness/sportschoolhouder, sport & recreatie etc.

Als personal & physical performance coach (JP Sports) heeft hij ruime ervaring in het begeleiden van het conditionele, coördinatieve & cognitieve aspect van sporters.

Sinds 1989 heeft hij op verscheidene verenigingen de totale tennis-/conditie-/selectie- trainingen & coaching verzorgd voor jeugd- en volwassen-spelers. De trainingen waren op zowel recreatief- als hoog prestatieniveau, naargelang de wensen van de vereniging. Bij de bondstrainingen heeft hij ervaring opgedaan met het selecteren, trainen, begeleiden & coachen van getalenteerde (“top”-) spelers van 6 t/m 17 jaar. 

Naast een tennisschool heeft hij ook ruim 10 jaar een sportspeciaalzaak gehad. Dus met vragen rond materiaal kan je zeker ook bij hem terecht. Het bespannen van rackets doet hij nog steeds :)