Winterlessen 2020-2021

De winterlessen van Tennisschool Spirit starten binnenkort!!

Hey tennisliefhebbers,

28 september starten we met de winterlessen 2020-2021. Deze zullen we organiseren op de tennispleinen van Optisport sportcentrum de Soeverein te Lommel. Een cyclus bestaat uit 20 lessen.

Hierbij geven we je de gelegenheid om je op te geven via de bijgevoegde Googleformulier. (Alleen inschrijvingen via dit formulier worden in behandeling genomen). Let wel: als je als groep wilt inschrijven, moet ieder voor zich een formulier invullen. Graag duidelijk aangeven wat de voorkeuren zijn.

Inschrijven is mogelijk tot 16 september 2020.

In de winter zijn de beschikbare pleinen helaas beperkt door abonnementen verhuur in de tennishallen. Snel zijn is de boodschap en geef duidelijk aan wanneer je kan komen. Het best zo weinig mogelijk verhinderingen om teleurstelling te voorkomen.

Aan de hand van het aantal inschrijvingen en daarbij horende voorkeuren zullen de tennislessen volgens blokuren ingedeeld worden. Dit betekent dat aan de hand van de inschrijvingen bekeken gaat worden op welke dagen en aansluitende uren de trainingen zullen plaats vinden.

Klik hier voor informatie over de lesmogelijkheden & tarieven

Klik hier voor een overzicht van de lesdata

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, dan vernemen we dat graag. We zijn te bereiken via:


Inschrijfformulieren tennislessen

Klik op onderstaande link om de inschrijfformulieren van Tennisschool Spirit lente 2020 te openen.

Inschrijven tennisles volwassen-leden en jeugdleden